Bel ons

4 grote voordelen van werken via een uitzendbureau

4 grote voordelen van werken via een uitzendbureau

Flexvak is een uitzendbureau die jou aan de ideale baan helpt. Wat zijn nou de voordelen om via een uitzendbureau te werken in plaats van zelf solliciteren? Wij zetten er vier op een rijtje.

1. Flexibel werken

Door via een uitzendbureau te werken zoals Flexvak kan je veel verschillend werk doen. Je hebt namelijk de mogelijkheid om voor verschillende werkgevers te werken in verschillende branches. Ook binnen de branches zijn er verschillende vacatures die vervuld moeten worden.

Je hebt dus de mogelijkheid om op veel verschillende plekken ervaring op te doen. Hierdoor leer jij veel nieuwe skills en kan jij erachter komen waar jouw interesses écht liggen. Zo kan jij veel makkelijker jouw ideale werkplek vinden, waar jij je thuis voelt.

Flexvak is gespecialiseerd in verschillende branches, namelijk: Automotive, Techniek, Horeca, ICT en Services. Binnen deze branches zijn vele verschillende vacatures waaruit jij kan kiezen. Voor jou dus geen saaie baan meer, maar een baan die bij jou past!

Het kan zijn dat jij een vaste dag in de week graag vrij bent, of bijvoorbeeld 2 dagen alleen de ochtend kan werken. Ook hier kan rekening mee gehouden worden bij het zoeken naar jouw nieuwe baan bij een uitzendbureau. In sommige gevallen kan je zelfs je uren per week opgeven. Veel flexibiliteit dus.

2. Hulp met vinden baan

Een uitzendbureau helpt jou aan een baan. Bij Flexvak kan je op gesprek komen om jouw ideale baan te vinden. Jij kan dan aangeven waar jouw interesses en passies liggen. Ook wordt je huidige ervaring en je opleidingen meegenomen. Daarna wordt er gekeken welke baan het beste bij jou past.

Een goede baan vinden kan een hele klus zijn en daarom is het zo fijn dat het uitzendbureau voor jou aan de slag gaat om de ideale baan te vinden. Zij gaan als expert kijken waar jij het beste past. Een uitzendbureau heeft vaak een veel beter beeld van de banen waar jij mogelijk interesse in hebt. Ook hebben ze veel ervaring met het vinden van een nieuwe baan en ben je dus in goede handen.

Uitzendbureaus nemen dus veel moeite bij je weg en besparen je ook veel tijd. Dit zorgt voor minder stress en meer rust.

3. Nieuwe kansen

Uitzendbureaus hebben een groot netwerk en dit kan kansen bieden voor jou. Je kan op plekken terecht komen waar het moeilijk is om binnen te komen. Ze bouwen relaties op met bedrijven en kunnen daarom hele mooie vacatures invullen. Het netwerk van een uitzendbureau dus optimaal benutten kan je mooie kansen bieden.

Ook heb je de mogelijkheid om in branches en bij bedrijven te werken waar je eerst misschien nog nooit aan gedacht had. Door het grote netwerk van een uitzendbureau zijn er brede mogelijkheden.

Als uit het kennismakingsgesprek blijkt dat perfect past bij een bepaald bedrijf of branche, terwijl jij hier nooit aan gedacht had, dan biedt dat een enorme kans op jouw horizon te verbreden en misschien wel een nieuwe passie te ontwikkelen.

Als jij voor verschillende werkgevers hebt gewerkt zoals wij bij punt 1 hebben besproken, dan leer jij veel nieuwe mensen kennen. Met deze mensen kan jij je eigen netwerk uitbreiden en dit kan ook kansen bieden in de toekomst.

Deze mensen kunnen jou in de toekomst mogelijk wel helpen aan een mooie functie als jij je kwaliteiten laat zien en een goede band opbouwt met ze. Ook kunnen er mooie vriendschappen ontstaan op de werkvloer. Nieuwe mensen leren kennen kan altijd leiden tot iets moois.

4. Leer nieuwe skills

Bij een nieuwe baan kan je altijd iets nieuws leren. Vaak worden er nieuwe skills van je gevraagd, die je dan kan gaan ontwikkelen. Misschien vind je wel een verborgen talent bij jouw nieuwe baan!

Een nieuwe omgeving en nieuwe mensen geeft altijd nieuwe uitdagingen. En van uitdagingen kan je veel leren. Misschien is er wel een organisatorisch wonder op je nieuwe baan, waardoor jij eindelijk leert goed te plannen. Dat is niet alleen professioneel handig, maar ook privé een hele fijne skill om te hebben.

Via sommige uitzendbureaus kan je zelfs een training of opleiding volgen. Vaak verdien je dan al geld terwijl je de nieuwe skills aan het leren bent. Bij Flexvak geven wij je die mogelijkheid in de Flexvak Academy!

Flexvak Academy

Bij Flexvak is er ook de mogelijk om deel te nemen aan de Flexvak Academy. Hier kan jij essentiële skills leren voor jouw nieuwe baan. Je volgt betaald een opleiding met zicht op een baan.

Binnen automotive kan jij bijvoorbeeld een opleiding volgen tot bandenmonteurdiagnose en schade specialist, of autospuiter.

Als jij aan de slag wilt in de ICT dan kan jij bij de Flexvak Academy een training in communicatieve vaardigheden krijgen. Zo kan jij goed voorbereid beginnen aan jouw nieuwe ICT-baan.

Binnen techniek kan jij onder andere leren hoe jij nieuwe laadpalen en/of zonnepanelen installeert. Al is techniek iets wat jou trekt kan dit een hele handige opleiding en baan zijn om te volgen. De komende tijd zullen er nog veel mensen nodig zijn die dit kunnen.

Als jij graag in de horeca aan de slag wilt dan kan dat ook. Je leert de basis skills van bijvoorbeeld bediening, het lopen met een dienblad en het tappen van een perfect biertje. Je leert ook sociale skills die nodig zijn in bijvoorbeeld een restaurant of café. Deze sociale skills kan jij de rest van je leven inzetten en zijn dus erg waardevol.

In de branche services vallen ook nieuwe skills te leren. Je kan bijvoorbeeld trainingen volgen voor communicatieve en commerciële vaardigheden. Ook kan je getraind worden tot een volwaardig customer (web)care specialist of telefonisch verkoper.

Werken via een uitzendbureau heeft dus vele grote voordelen. Er is meer flexibiliteit, je wordt geholpen met het vinden van de juiste baan, er zijn veel nieuwe kansen die je kan pakken en je kan jezelf erg goed ontwikkelen.

Ben jij benieuwd wat Flexvak voor jou kan betekenen en hoe zij jouw ideale baan gaan vinden. Vraag dan een kennismakingsgesprek aan.

Related posts

crossmenuchevron-down