Bel ons
Wij zijn
Flexvak

De plek voor werknemers
en werkgevers

Wil je meer over ons weten? Bel ons gerust met al jouw vragen.
033 20 222 88

Onze motivatie

Het kan klinken als een cliché maar de keuze voor het opstarten van en het werken bij een arbeidsbemiddelingsbureau is omdat hier de combinatie ligt van commercie en het ontmoeten en helpen van mensen. Dit kan doormiddel van het voorzien in een baan maar ook te helpen bij de persoonlijke ontwikkeling en groei (bijvoorbeeld via de Flexvak Academy). Waarbij het persoonlijke aspect voor ons zeer belangrijk is, wij zien niemand als een nummer maar als een echt persoon die wij kunnen helpen bij het vinden van een baan die bij hem of haar past.

Wij helpen jou met het vinden van een baan die bij jou past

Ben je net klaar met school? Opzoek naar een nieuwe uitdaging in dezelfde branche? Of juist opzoek naar een baan in een geheel nieuwe branche? Maar weet je niet goed hoe je dit moet aanpakken of mis je de gevraagde kennis? Wij helpen je graag bij het vinden van een baan die bij jou past!

Wij zijn een arbeidsmiddelingsbureau in Amersfoort die gespecialiseerd is in de volgende vier branches: Automotive, Services, Techniek en ICT. Binnen deze vier branches hebben wij de volgende diensten: uitzenden, detacheren, werving & selectie en de academy.

De Flexvak Academy bestaat uit trainingen die worden aangeboden om te zorgen dat jij goed getraind aan de slag kan bij de desbetreffende opdrachtgever. Elke branche heeft een eigen onderdeel in onze Academy. Zo leiden wij bandenmonteurs op voor de Automotive, communicatieve vaardigheden voor Services & ICT en hebben wij VCA voor de Techniek.

Onze kandidaten omschrijven ons dan ook als persoonlijk betrokken. Geloof je ons niet op ons woord? Kom het dan zelf ervaren en plan een kennismakingsgesprek met ons in.

crossmenuchevron-down