Bel ons

Sfeerverslag racen op circuit Zandvoort

Sfeerverslag racen op circuit Zandvoort

Afgelopen donderdag (3 juni 2021) heeft een deel van het team van Flexvak geracet op het circuit in Zandvoort, onder leiding van Niels Langeveld. Dit was georganiseerd geheel volgens de regels van het RIVM. Omdat Flexvak Automotive sponsor is van Niels Langeveld mochten we met een aantal werknemers van Flexvak komen. Daarnaast gingen er ook nog vijf klanten mee. Deze klanten zijn uitgenodigd om hen te bedanken voor de fijne samenwerking en er samen een leuke dag van te maken. In totaal waren er bij het event 40 mensen aanwezig.

De dag

Op donderdagmiddag rond 4uur begon deze fantastische dag. Wij werden hartelijk ontvangen door Niels Langeveld die dit evenement had georganiseerd en er werd ons een lekker drankje aangeboden (uiteraard geen alcohol). Hij gaf voordat we begonnen een briefing, we kregen hier bijvoorbeeld te horen welke instructeur wij toegewezen kregen. Niet alle coureurs gingen met een instructeur mee aangezien zij al enige ervaring hadden op het circuit.

Wij als Flexvak Automotive hadden twee auto’s waarmee we het circuit op mochten. Tijdens het racen stond uiteraard de veiligheid voorop, je kon dan ook zelf de snelheid bepalen die jij fijn vond. In totaal konden er 35 auto’s op het circuit en omdat het circuit 4 kilometer lang is had je voldoende ruimte om te rijden. Toen we eenmaal richting de pitstraat gingen, hoorde je alle auto’s al op het circuit scheuren. Bij de pitstraat, aan de zijkant, kon je precies over het lange stuk van het mooie circuit uitkijken, waar alle auto’s langs kwamen. Er zijn hier dan ook prachtige plaatjes van geschoten.

Rond het avondeten werd er voor iedereen een heerlijk buffet klaar gezet. Er stond dan ook van alles bij, van friet tot heerlijke pasta’s en salades. Er stonden picknick tafels waar je aan kon eten in het zonnetje, want wat een geluk dat wij die hadden.

Terwijl sommige aan het genieten waren van het heerlijke eten, waren andere nog een rondje aan het racen op het circuit. Zo werd alles goed verdeeld qua auto’s en hoefde niemand lang te wachten om weer een paar rondjes te scheuren. Vanaf 21:00 opende de Hollandse bar. Hierbij kon je wat drinken en kreeg je een lekker hapje. Daarna sloot Niels Langeveld het af door iedereen te bedanken voor zijn of haar komst en kreeg iedereen die had geracet een certificaat. Om 22:00 was het event afgelopen.

Wij als team Flexvak Automotive kijken terug op een hele gezellige dag.

Related posts

crossmenuchevron-down