Parttime evenementenbeveiliger


Landelijk

Introductie

Lijkt het je leuk om in een gezellige omgeving te werken? Wil je werken in de beveiliging en vind je het leuk om met mensen samen te werken? Ben je zelfstandig, verantwoordelijk, servicegericht en stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Wij zoeken namelijk per direct meerdere parttime evenementenbeveiligers.


Over de organisatie

Het is een landelijk beveiligingsbedrijf dat actief is in object-, evenementen- en horecabeveiliging als wel service-gerichte diensten. Werken bij dit bedrijf betekent werken in een dynamische organisatie, waar eerlijkheid, collegialiteit en de wil om optimaal te presteren de belangrijkste kernwaarden zijn. Met ruim 700 medewerkers behoort dit bedrijf tot een van de grootste particuliere beveiligingsbedrijven van Nederland. Ze willen graag verder groeien, ze hebben ambitieuze doelstellingen voor de toekomst. Maar het belangrijkste is dat de kwaliteit en continuïteit voor de klant is gewaarborgd.


Over de functie

  Publieksstromen, hitte, ongewenst gedrag: geen evenement is hetzelfde! En toch moet elk evenement weer soepel verlopen. Je bent flexibel en altijd alert, beantwoordt vragen en durft bezoekers aan te spreken op hun gedrag, zodat we in alle omstandigheden topkwaliteit leveren. Je vindt het geen probleem dat je flexibel wordt ingezet op een statische positie voor het uitvoeren van toegangscontroles, het vrijhouden van calamiteitenroutes, bemannen van nooddeuren, het controleren van veiligheidsvoorschriften of het beveiligen van artiestengebieden. Hierbij houd je actief toezicht op het publiek, signaleer je onveilige situaties en ben je in staat om adequaat te reageren bij eventuele calamiteiten. Geen evenement is hetzelfde!


Wie ben jij?

  Er wordt verwacht van jou als Evenementbeveiliger dat je trots bent op je vak en weet waar je voor staat. Je bent alert en bewaart rust. Je staat stevig in je schoenen, bent gedreven, stressbestendig en verbaal zeer sterk. Daarnaast vragen we:

 • Beveiliger MBO-2 diploma, ESO-Certificaat of bereid ESO te behalen;
 • Minimaal MBO-niveau;
 • Onbesproken gedrag (screening bij de politie maakt onderdeel uit van het aanname proces);
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Beschikking over eigen vervoer (auto of motor);
 • Flexibiliteit: je hebt geen 9 – 5 mentaliteit en bent minimaal 2 dagen per maand beschikbaar;
 • Betrouwbaar: Afspraak is afspraak;
 • Representatieve uitstraling: zichtbare piercings, tatoeages of onconventionele haardracht worden niet gewaardeerd.

Meer informatie of direct solliciteren?

  Spreekt deze functie je heel erg aan neem dan contact op met Amber. Je kan Amber bereiken via:
 • e-mail: Amber@flexvak.nl;
 • telefonisch: 033-2022288 of 0651421260;
 • of via het inschrijfformulier aan de rechterkant.

Flexvak Uitzendbureau
Wij zijn op zoek naar jou

Al jaren ervaring Persoonlijke benadering Salaris volgens CAO
Goed opgeleid personeel Flexibele vakmensen Begeleiding vanuit Flexvak