Ben jij een echte cupido? Maakt de match bij één van onze vacatures!

Matchmaker

Ben je een echte matchmaker als het om de liefde gaat? Probeer het dan nu eens met één van onze vacatures! Als dit jouw lukt dan ontvang jij een waardebon t.w.v. €50,- naar keuze*.

Uiteraard mag jij ook zelf de perfecte match zijn voor één van onze vacatures en ook dan ontvang jij een waardebon t.w.v. €50,- naar keuze*.

Vacatures

Klantenservice medewerker

Is het helpen en adviseren van mensen helemaal jouw ding? Dan is de vacature klantenservice medewerker wel een goede match. Je bent verantwoordelijk voor inkomende oproepen en helpt de klant dan op de best mogelijke manier. Bij deze functie begin je met een startsalaris van €2.150,- bruto per maand.

Bandenmonteur

Bandenmonteur is de instapfunctie om te starten met werken in de garage. Je hoeft hiervoor geen ervaring te hebben maar het is wel een grote pré als je affiniteit hebt met auto's. Wij bieden namelijk doorgroeimogelijkheden tot schadespecialist of automonteur. Zodra je start als bandenmonteur verdien je een salaris tussen de €2.000,- en €2.350,- bruto per maand. Echter kan je doorgroeien tot een salaris van €3.200,- bruto per maand zodra je de nodige ervaring hebt.

Game simulator monteur

Als je van gamen houdt dan is deze functie perfect voor jou! Je gaat namelijk game simulatoren in elkaar zetten en testen. Dit gebeurt zowel op kantoor als op locatie van de klant. Je gaat hierbij een salaris verdienen tussen de €1.800,- en €2.800,- bruto per maand.

Andere functies

Mocht je iemand weten of zelf op zoek zijn naar een andere functie dan hierboven. Kijk dan vooral op onze vacaturepagina's en maak hier ook een match!

Hoe ontvang ik de waardebon

Vul het formulier aan de rechterkant in met de door jouw gemaakte match. Wij nemen binnen één werkdag contact op met de door jouw gemaakte match en met jou uiteraard! Zodra de persoon 76 uur heeft gewerkt ontvang jij de waardebon t.w.v. €50,- naar keuze.

* De persoon die gaat werken dient minimaal 76 uur te werken voordat jij deze waardebon ontvangt.